A ZBO 1 védettségű villámzónában (épületek belterülete) elhelyezett LAN Ethernet 100BaseT hálózatok adatbemeneti védelmét szolgálja A teljes védelmi hatás elérésének feltétele a túlfeszültségvédelem helyes földelése.

A DME100T védelmi modulok a védett berendezések (munkaállomás, szerver, HUB, …) és a nem védett hálózati bekötés közé csatlakoznak. A modulok kis méretüknek köszönhetően közvetlenül a védett berendezésre szerelhetők. Ennek előnye, hogy általában nincs szükség földelési bekötés létesítésére, mivel a feladatot a védett berendezés váza látja el.

DME100TX-4RJ

védelmi modul a 100BaseTX számitógéphálózat berendezéseinek védelmét szolgálja. 2 pár vezeték védelmét biztosítja. Két RJ45 konnektorral van ellátva, amelyek funkciója felcserélhető, mindkettő ellátja úgy a bemenet, mint a kimenet feladatát. A LAN hálózat nem védett kimenete PATCH kábellel a modul egyik konnektorához, a védett berendezés bemenete – kábel – a modul másik konnektorához csatlakozik.

DME100TX-4RJ-R

Túlfeszültség védelem DIN sínre. A PE potenciálhoz az alap (tartó) keresztül csatlakozik a földelt DIN sínhez.

Finom egylépcsős védelem, a védőhatást a szuppresszor és lavina diódák kombinációjából álló áramkör biztosítja. A védelmet biztosítja átlós és hosszirányú impulzus túlfeszültség ellen (a vezetők között egymást / a vezetők és a föld között).

Felkeltették a termékeink az érdeklődését?

Kérdéseiket kérjük az alábbi címre küldeni
e-mail: [javascript protected email address]

TEL: +421 37 6927 011
MOBIL:+ 421 911 983 915

Egy adott ország somára keres képviseletet?